COMANDA MOSTRE ONLINE

Deși depunem toate eforturile pentru a îți afișa o imagine cât mai corectă , fotografiile sunt cu titlu informativ și nu trebuiesc luate ca reprezentare adevărată a pardoselii tale. Culorile ecranului variază de la un device la altul și pot aparea abateri atât de la imagini și culori cât și la selecții.

Pentru a face alegerea parchetului tău cât mai reală și a vedea finisajul dorit folosește serviciul personalizat "Comandă mostră".

Nota: Costurile mostrelelor comandate vor fi restituite la achiziția produselor alese, odata cu factura finală.

Solicită mostre în 3 pași simpli:

  • Găseste produsul pentru care ai dori o mostră
  • Localizează produsul tău prin răsfoirea barei de navigație sau, alternativ, poți utiliza căsuțele de căutare din partea superioară a paginii unde să tastezi un cuvânt cheie, cum ar fi „A09” sau un nume, Parchet Dureco Oak Ambergris Grey 
  • După ce ai găsit produsul pentru care doresti o mostră, comanda-o făcând clic pe butonul „Comandă mostră".

Articolul tău va fi apoi adăugat în coș, moment în care fie poți finaliza cererea, fie poți continua să faci cumpărături și să finalizați cererea când dorești.

 

FINALIZARE COMANDĂ

Atunci când dorești să finalizezi cererea de comandă pentru mostră, mergi la ecranul de verificare date făcând clic pe butonul Coș de cumpărături și finalizează procesul de verificare date.

În acest moment, va trebui să creezi un cont, apoi va trebui să furnizați datele tale de contact, astfel încât să iți poată fi trimise mostrele.

Spor la cumpărături !

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:16
Whatsapp