Ramaneti conectati la cele mai noi informatii din domeniul amenajarilor interioare si al finisajelor premium precum si de recomandari si sugestii de intretinere a produselor noastre:

Parchetul Stratificat Premium aduce Natura în casa ta. Lemnul este un dar prețios al Naturii, este cel mai versatil și mai vechi material de construcție din lume. După o perioadă în care au fost promovate materiale alternative nesănătoase, aprecierea pentru lemn a revenit.

Știai că aerul pe care îl respiri în încăperi te poate îmbolnăvi? Știai ca, aerul din interior poate fi de 5 până la 8 ori mai poluat decât aerul din exterior? Poluarea aerului din interior poate avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre.

Hywood - un exemplu autentic de hibrid. Un adevărat hibrid combină cele mai bune elemente din categorii diferite și creează un produs nou, revoluționar. Iar pardoseala Hywood este exemplul perfect!

Parchet din lemn organic, 100% impermeabil și antibacterian Parchetul Dureco este 100% organic, realizat din fibre de lemn natural, fără plastic, 100% impermeabil, durabil, rezistent la trafic intens, rezistent la zgârieturi și murdărie, foarte ușor de întreținut.

Pardoseala Avatara 3.0 face parte din colecția pardoselilor ecologice premium, de ultimă generație, durabile și sustenabile, net superioare pardoselilor de design convențional. Avatara 3.0 oferă o experiență vizuală și tactilă de neegalat și stabilește un nou standard de excelență.

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
17:07
Whatsapp