Parchetul tău stratificat PREMIUM

Puterea sănătoasă a acestui material își găsește expresia prin ingredientele noastre sănătoase din mediul de acasă, găsite în parchetul nostru din lemn de esență tare.

  • ușor de instalat
  • finisaj cu ulei natural sau lac
  • montaj flotant sau lipit
  • lemn natural

Avantaje parchet triplu stratificat

Protecție la zgarieturi

Alegerea mobilierului nostru are o mare influență asupra stării noastre de bine. Ceea ce vedem, mirosim, atingem și mai ales respirăm, are un efect asupra noastră.

Protecție la apă

Protecție la apă

Lemnul și apa nu se descurcă bine împreună. Dacă apa intră în placă, se va umfla. Acest lucru va fi vizibil de la marginile ridicate ale capetelor. Parchetul va fi literalmente scos de la îmbinări.

Soluția noastră inteligentă la problemă: în cazul în care plăcile sau șipcile se întâlnesc, ne protejăm parchetu din lemn cu o emulsie suplimentară hidrofugă sănătoasă pentru casă. Acest lucru face ca umiditatea să pătrundă mult mai greu în lemn.

Deși niciun parchet din lemn de esență tare nu poate tolera să fie umed pentru o lungă perioadă de timp, cu impregnarea noastră, parchetul nostru din lemn de esență tare poate ierta un pahar de apă vărsat fără probleme.

Îmbinarea face diferența

Îmbinarea face diferența

Ușurința sau dificultatea de a instala parchetul din lemn de esență tare este în mare măsură legată de sistemul de conexiune.

Semnificație: profilarea plăcilor care le ține împreună. În funcție de producător și sistem, există diferențe semnificative, care devin evidente în timpul instalării.

 Acest lucru este vizibil în ceea ce privește timpul și efortul necesar, precum și calitatea parchetului instalat. În unele sisteme, plăcile fac clic împreună, fără a fi nevoie de unelte. Acestea sunt în contrast cu sistemele de canelură și limbă, unde plăcile sunt așezate unele în altele.

Este prima dată când instalați un parchet pe cont propriu?

Atunci vă sfătuim să alegeți un sistem cu clic. Dacă aveți deja o anumită practică, atunci ambele sisteme sunt potrivite pentru dumneavoastră.

 Finisaj cu ulei natural

Finisaj cu ulei natural

Aplicăm uleiul nostru selectat pe parchetul din lemn de esență tare în mai multe etape. Între acești pași în proces, tratăm lemnul astfel încât uleiul ulterior să fie mai bine absorbit.

Aceasta este ceea ce creează suprafața exclusivă: Ungem lemnul în timpul zilei și îl lăsăm să se odihnească peste noapte.

A doua zi, repetăm procesul.

Uleiul pătrunde astfel adânc în porii lemnului.

 Parchetul din lemn de esență tare beneficiază de o protecție maximă la adâncime.

Parchet triplustratificat

Produsele noastre de înaltă calitate sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt disponibile într-o gamă variată de stiluri, culori și finisaje pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice.

Vezi produse
Valserv
Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
17:09
Whatsapp