Parchetul tău Hywood

Este realizat din lemn natural (stejar, nuc, frasin), si organic foarte durabil.

  • rezistent la trafic
  • murdărie
  • apă
  • ecologic

Descopera colectiile Hywood

Parchet lemn hibrid Hywood

Avantaje parchet Hywood

Un adevărat hibrid

Este realizat din lemn real, dar nu este proiectat parchet din lemn de esență tare. Este foarte durabil, dar nu este o podea de design

Protecție specială

Protecție specială

Oferim protecție specială împotriva acestor riscuri. Pentru Hywood, folosim trei tehnologii inovatoare și inteligente, fiecare dintre acestea oferind un nivel ridicat de rezistență. Caracteristica specială: atunci când sunt combinate, eficiența lor crește și mai mult. Oferă rezistență maximă: împotriva pătrunderii apei, zgârieturilor și urmelor de presiune, precum și împotriva murdăriei și petelor aderente.

Rezistență ridicată

Rezistență ridicată

Podeaua ta va fi folosită ca loc de joacă sau ring de dans? Hywood poate gestiona aproape orice și este foarte rezistent, datorită celor trei eroi ai săi de protecție: Wood Powder, Aqua Seal și Nature Protec!

Lemn real si durabil

Lemn real si durabil

Este realizat din lemn real și foarte durabil, Combină tot ce este mai bun din două lumi și creează ceva nou. Exact asta este: Hywood, podeaua hibridă din lemn real, extrem de durabilă.

Parchet hywood

Produsele noastre de înaltă calitate sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt disponibile într-o gamă variată de stiluri, culori și finisaje pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice.

Vezi produse
Valserv
Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:20
Whatsapp