Parchetul tău Dureco

Dureco combină doi poli opuși. Pe de-o parte, este făcut aproape în întregime din lemn. Pe de altă parte, respinge apa foarte consecvent.

  • ușor de îngrijit
  • rezistent la apă
  • rezistent la murdărie
  • rezistent la zgârieturi

Descopera colectiile Dureco

Parchet lemn organic Dureco

Avantaje parchet Dureco

Parchetul rezistent la apă, fără plastic

Dureco este fără plastic. Se compune în principal din materiale naturale și durabile. Miezul este realizat din fibre de lemn.

Antibacterial

Antibacterial

Lichidele vărsate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe podea.

Podeaua ta nu numai că arată frumos, ci rămâne curată și lipsită de agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor.

Deci podeaua ta este mai mult decât curată.

Anti-static/antibacterian/robust/100% organic

Anti-static/antibacterian/robust/100% organic

Prezintă maximum de rezistență la trafic intens, apă, praf, zgârieturi, murdărie;

• Este 100% organic: cele 4 straturi ale structurii produsului conțin doar componente naturale și durabile (lemn și alte materiale organice);

• Este antibacterian: parchetul este tratat cu un strat special ntibacterian, pentru a ține bacteriile la distanță și pentru ca spațiul să fie lipsit de germeni;

• Este robust, ușor de îngrijit, anti-static, permite accesorizarea cu sistemul de încălzire prin pardoseală, se montează rapid;

 • Toate produsele comercializate de Varlserv sunt certificate și garantate conform standardelor germane: Blue Angel (eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani) / Eco Institut / FSC; • Producătorul oferă10 ani garanție pentru zone cu trafic intens și 20 de ani garanție pentru trafic domestic;

Rezistent la apă

Rezistent la apă

Toată lumea știe micile necazuri ale vieții de zi cu zi:

Paharul cu apă care cade pe podea. Câinele care aleargă în sufragerie din grădină cu labele murdare. Sau jacheta impermeabilă care picură după o plimbare în ploaie.

 Podeaua noastră Dureco este perfect pregătită pentru aceste situații.

Tehnologia SEAL îl protejează împotriva lichidelor care stau pe suprafața sa timp de până la 24 de ore. Această umflare și aspectul podelei rămân neafectate.

Deci, un lucru mai puțin de care să vă faceți griji și mai mult timp pentru lucrurile importante din viață.

Parchet Dureco

Produsele noastre de înaltă calitate sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt disponibile într-o gamă variată de stiluri, culori și finisaje pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice.

Vezi produse
Valserv
Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:31
Whatsapp