Parchetul tău Avatara

Avatara combină naturalețea unui parchet din lemn real cu caracteristicile practice ale unui parchet design de ultimă generație.

  • viață durabilă și sănătoasă
  • strat uzura robust
  • rezistent la zgârieturi
  • ușor de ingrijit

Descopera colectiile Avatara

Parchet biomineral Avatara

Avantaje parchet Avatara

Natural la exterior inteligent la interior

Arată incredibil de real și se deosebește greu de lemn. Ceea ce vezi și ceea ce simți îți este transmis holistic: acest parchet se indentifica cu natură fiind posibil prin nouă tehnologie digitală D.O.T., care creează aspectul autentic și real.

Pardosea SMART și ecologică

Pardosea SMART și ecologică

Pardoseala Avatara 3.0 face parte din colecția pardoselilor ecologice premium, de ultimă generație, durabile și sustenabile, net superioare pardoselilor de design convențional.

Avatara 3.0 oferă o experiență vizuală și tactilă de neegalat și stabilește un nou standard de excelență în domeniul pardoselilor

Rezistent la zgârieturi

Rezistent la zgârieturi

•Este foarte rezistentă la zgârieturi profunde și la uzură intensă datorită tehnologiei MultiSense;

• Este încadrată în clasa de trafic 32 (pardoseală potrivită pentru trafic comercial mediu și trafic rezidențial);

 Izolație fonica de impact softsense

Izolație fonica de impact softsense

Cum contribuie foarte mult la starea de bine: Când sunetul de impact este amortizat, reverberația este redusă și frecvențele înalte nu mai sunt atât de pătrunzătoare. Vei fi fericit și vecinii tăi îți vor mulțumi.

Cu parchet design obișnuit, trebuie să asigurați și izolația. Parchetul nostru Avatara o are deja: Izolație fonică de impact SoftSense. Este foarte eficientă și asigură o atmosferă calmă în cameră.

Parchet Avatara

Produsele noastre de înaltă calitate sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt disponibile într-o gamă variată de stiluri, culori și finisaje pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice.

Vezi produse
Valserv
Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
16:00
Whatsapp