Plăci de tip Herringbone și plăci de sistem

Parchet din Lemn Natural

Colecția Flemish Heritage

Orașul Anvers din Belgia în secolul al 16-lea: Epoca de aur a Flandrei produce o diversitate impresionantă de arhitectură și artă. Povestea de succes a parchetului din lemn de esență tare conduce drumul aici. Parchetul din lemn de esență tare se dezvoltă pentru a deveni alegerea nobilimii și a comercianților bogați. Până în prezent, admirăm arta înaltă a parchetului din lemn de esență tare în palatele și casele lor impunătoare. Puteți aduce carisma maiestuoasă a acestui design bogat de parchet în camerele dumneavoastră. Colecția noastră Flemish Heritage recreează modelele magnifice de așezare în casa dumneavoastră.

Herringbone (în spic)

 Modelul herringbone este simbolul pardoselii clasice din lemn de esență tare. Indiferent dacă este simplu sau dublu, modelul de așezare herringbone este inconfundabil. Bordura opțională din jur adaugă o notă specială aici.

Toate plăcile de tip herringbone au aceeași profilare. Nu există plăci de stânga sau de dreapta. Acest lucru vă ajută să instalați mai ușor parchetul din lemn de esență tare. Există mai puține deșeuri. Împreună, folosim lemnul cu moderație.

Placa de sistem

Placa de sistem vă oferă multe opțiuni pentru a instala parchetul din lemn de esență tare. Dacă optați pentru modelul de țesătură al plăcii de sistem, parchetul dumneavoastră va dezvolta o alură atemporală, clasic elegantă. Bordura opțională din jur adaugă o notă specială aici. Toate plăcile de sistem au aceeași profilare. Nu există plăci de stânga sau de dreapta. Acest lucru vă ajută să instalați mai ușor parchetul din lemn de esență tare. Există mai puține deșeuri. Împreună, folosim lemnul cu moderație.

colectii-lemn-stratificat-hywood.png (68 KB)

Nu sunt produse adaugate
Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
17:15
Whatsapp