Valserv și-a propus să aducă natura în casa ta cu Parchetul Stratificat Premium realizat în totalitate din lemn de esență tare și finisat manual, cu uleiuri din semințe de in și ulei de nucă.

Fiecare bucată de lemn din Parchetul Stratificat Premium este finisată manual de designerii ter Hürne pasionați de lemn de peste 60 de ani și devine un exemplar unic, cu design incomparabil și valoare unică, păstrând caracterul original al lemnului.

Parchetul Stratificat Premium ter Hürne este un produs 100% organic și nu conține PVC, clor, amoniac, plastifianți sau alte substanțe toxice care pot afecta sănătatea familiei tale sau mediul înconjurător.

În plus, utilizarea ingredientelor naturale asigură un mediu de viață sănătos, cu aer curat, necontaminat în casa ta.

Parchetul Stratificat Premium ter Hürne – Parchet din lemn natural cu structură SMART:

Lemnul este un material dinamic, cu propria lui viață, care reacționează la variațiile de temperatură și la umiditate, provocând contracții și dilatări care pot genera deformări în structura parchetului.

Parchetul Stratificat Premium ter Hürne cu structură smart oferă soluții inovatoare pentru a gestiona comportamentul natural al lemnului.

De aceea, acesta are la bază o structură smart cu trei straturi, fiecare strat având un rol specific în stabilizarea lemnului.

Această abordare permite lemnului să-și reducă semnificativ mișcările naturale, asigurând astfel o durabilitate și o stabilitate de lungă durată.

Astfel, Parchetul Stratificat Premium ter Hürne își păstrează forma și rezistența pentru toată viața, oferind un mediu confortabil și estetic plăcut.

Alegerea unui parchet cu structură smart nu doar că aduce avantaje practice și estetice, ci și contribuie la protejarea naturii și a resurselor noastre valoroase pentru generațiile viitoare.

 
Parchetul Stratificat Premium ter Hürne combină în mod inteligent 3 straturi:

Stratul 1: Strat de acoperire cu uleiuri din semințe de in și ulei din samburi de nucă.

Stratul 2: Stratul cu suprafața vizibilă și tactilă a podelei din lemn de esență tare.

Este alcătuit dintr-un strat de 3,5 mm grosime de lemn dur, cunoscut sub numele de strat de uzură. Caracteristica practică a acestui strat este că poate fi renovat cu ușurință.

Stratul 3: Stratul mijlociu smart este esențial pentru stabilitatea și rezistența parchetului. Acest strat acționează ca un miez interior smart și ca bază structurală pentru pardoseală.

Are rolul de a contrabalansa forțele de tensiune care pot afecta lemnul în urma variațiilor de temperatură.

Stratul mijlociu smart este realizat din lemn natural rasinos , între care se creează orificii de aerisire, care asigură o distribuție optimă a umidității în interiorul podelei.

Această caracteristică nu numai că contribuie la menținerea unui mediu sănătos și confortabil în încăpere, ci oferă o stabilitate de neegalat pardoselei.

 
Parchetul Stratificat Premium ter Hürne ilustrează calitatea germană, fără compromisuri ,,made in Germany”. De ce să alegi Parchetul Stratificat Premium ter Hürne din lemn de stejar:

• Este 100% organic: cele 3 straturi ale structurii produsului conțin doar componente naturale și durabile (lemn de esență tare și uleiuri din semințe de in și ulei de nuc);

• Parchetul are o stabilitate de neegalat datorită stratului mijlociu smart care acționează ca un miez interior și ca bază structurală pentru pardoseală;

• Parchetul își păstrează forma și rezistența pentru toată viața datorită structurii smart cu trei straturi, fiecare strat având un rol specific;

• O selecție de pardoseli din lemn de esență tare ter Hürne beneficiază de clasa de protecție la foc Cfl-s1; • Prezintă maximum de rezistență la uzură;

• Este robust, ușor de îngrijit, anti-static, permite accesorizarea cu orice sisteme de încălzire sau răcire prin pardoseală;

• Se montează ușor și rapid prin sistemele ,,Click connection”: CLICKitEASY care oferă etanșeitate perfectă;

• Producătorul oferă 30 ANI GARANȚIE;

• Este o pardoseală accesibilă în România exclusiv prin Valserv( Transilvania, Banata, Crisana, Moldova) , unic distribuitor al renumitul brand german Ter Hurne – lider european în producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium, fără poluanți și metale grele, care are peste 60 de ani de experiență în prelucrarea lemnului.

Descoperă lumea lemnului de esență tare prelucrat de ter Hürne Unul dintre avantajele majore ale Parchetului Stratificat Premium ter Hürne realizat din lemn de esență tare este impactul pozitiv pe care îl are asupra sănătății noastre.

În timp ce alte tipuri de pardoseli eliberează substanțe chimice dăunătoare în aerul pe care îl respirăm, lemnul natural este ecologic și nu emană substanțe toxice.

În plus, te bucuri de beneficii suplimentare:

• Lemnul umidifică aerul uscat Lemnul are capacitatea de a umidifica aerul uscat, acesta ajutând la menținerea unei umidități ideale pentru starea noastră de bine, între 40-60%. Un aer mai umed îmbunătățește respirația și previne dezvoltarea mucegaiului.

• Lemnul este prietenul inimii tale Lemnul reduce tensiunea arterială deoarece stimulează nervul vag. Studiile arată că, în funcție de specie, lemnul poate încetini pulsul cu până la 3.500 de bătăi pe zi, ceea ce reduce stresul și tensiunea arterială.

În plus, inima ta primește mai mult oxigen. • Lemnul te ajută să dormi mai profund Lemnul are proprietăți de calmare a inimii, te ajută să te relaxezi și să dormi mai profund pe timpul nopții. În timpul somnului, corpul se regenerează, iar dimineața te trezești revigorat și gata să începi ziua cu energie.

• Lemnul îți protejează spatele și articulațiile

Alege să îți petreci cea mai importantă parte din zi pe o suprafață din lemn cu elasticitate, care răspunde ușor la greutatea corpului tău. Astfel îți protejezi spatele și articulațiile. • Lemnul elimină virusii și bacteriile Polifenolii din lemn distrug bacteriile și împiedică virușii să se înmulțească, iar proprietățile higroscopice ale lemnului filtrează virușii din aerul interior.

Asigură-ți un mediu de viață sănătos și curat cu un parchet din lemn natural care acționează ca un scut de protecție pentru locuința ta. • Lemnul protejează casa de acarieni

Dacă îți dorești o casă curată și sănătoasă, trebuie să știi că germenii și acarienii sunt printre cei mai mari dușmani.

Dar există o soluție simplă: lemnul din Parchetul Stratificat Premium ter Hürne. Fiind antistatic, lemnul nu atrage praful și murdăria, așadar, acarienii și germenii nu se pot dezvolta.

• Lemnul oferă confort și căldură Parchetul din lemn natural emană o senzație de confort și căldură în fiecare încăpere.

Lemnul este un material excelent de izolare, care stochează de 2 până la 3 ori mai multă căldură decât alte materiale similare.

Pe lângă beneficiile pentru confortul tău, podelele din lemn de esență tare oferă și o economie de energie, păstrând căldura în interior.

• Lemnul asigură o acustică plăcută în încăperi Lemnul asigură o acustică mai clară și mai plăcută în încăperi și reduce sunetul mișcărilor.

Datorită structurii sale dense și rezonante, lemnul natural absoarbe și reflectă sunetele într-un mod mai eficient decât alte materiale de pardoseală.

Acest aspect permite sunetelor să se disipeze într-un mod echilibrat și uniform.

 
Știai că? Potrivit Agenției de Protecție a Mediului, aerul din interior (scoli, gradinite, locuinte, institutii publice.) este de 5 pana la 8 ori mai poluat decât aerul din exterior?

Materialele de construcție, pardoseala și mobilierul (pal) din încăperi emană substanțe chimice toxice care pot afecta calitatea aerului și pot genera diverse probleme de sănătate, cum ar fi alergiile, iritarea ochilor și probleme respiratorii.

Care este soluția? În loc să trăiești într-un mediu nociv, alege materiale de construcție, mobilier si pardoseli cu emisii scăzute.

În plus, ventilează încăperile cât mai des pentru a reduce concentrația de poluanți în aer. Merită să investești într-un mediu de viață sănătos, fără toxine.

Ai dureri de cap persistente? Simți o stare de neliniște în timpul zilei?

S-ar putea să ai Sindromul Clădirii Bolnave. Sindromul Clădirii Bolnave (Sick Building Syndrome) este recunoscut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ca fiind un grup de simptome asociate cu calitatea precară a parametrilor de confort din clădirile în care locuim, învățăm și muncim.

Sindromul poate fi cauzat de nivelurile ridicate de praf, de ventilația deficitară din școli, birouri, spații publice, de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida (frecvent întâlnită în podele și mobilier din lemn de pal), de expunere la substanțele toxice din pardoseală (lacurile tip palux și grundurile), de expunere la azbest, de inhalarea vaporilor din produsele de curățenie, de valori prea mici sau prea mari ale temperaturii și/sau umidității.

Amoniacul, plasticul, clorul, metalele grele și toate substanțele toxice din pardoseli pot provoca dureri de cap, stări de vomă, iritații la nivelul pielii, iar expunerea pe termen lung cauzează alergii sau alte probleme de sănătate, mai ales în anotimpul rece.

Iar copiii sunt deosebit de vulnerabili la aceste substanțe chimice. Indiferent că este vorba despre calitatea aerului din sălile de clase sau de suprafețele cu care vor lua contact, este necesară asigurarea unui mediu optim și curat pentru a reduce la minimum orice formă de pericol pentru sănătatea copiilor.

De aceea Ter Hürne a creat Parchetul Stratificat Premium ter Hürne 100% natural, 100% sustenabil! Parchetul Stratificat Premium ter Hürne – certificat internațional pentru un mediu de viață sănătos

• Parchetul Stratificat Premium ter Hürne, asemenea tuturor produselor comercializate de Valserv, este Certificat Blue Angel (eticheta de mediu a guvernului german care certifică produsele ecologice de mai bine de 40 de ani);

• Parchetul Stratificat Premium ter Hürne deține Certificarea ecologică eco-INSTITUT, care garantează că parchetul are emisii scăzute și nu conține plastifianți, amoniac, clor, metale grele, pesticide, substanțe toxice;

• Parchetul Stratificat Premium ter Hürne deține Certificarea FSC (Forest Stewardship Council) care implică: gestionarea responsabilă a pădurilor folosite în lanțul de producție, utilizarea responsabilă a materialelor reciclate, promovarea economiei circulare, transparentizarea lanțului de aprovizionare;

• Originară din Franța, eticheta de la A+ la C servește ca un indicator pentru emisiile produselor din construcții și a materialelor de amenajare interioară.

Parchetul Stratificat Premium ter Hürne deține Eticheta A+ și garantează un aer sănătos în interior.

De asemenea, eticheta garantează că parchetul nu eliberează formaldehidă sau alți compuși organici volatili dăunători;

• CARB 2 este acronimul pentru California Air Resources Board. Este o comisie guvernamentală a statului american California, care din 1967 a adoptat o legislație deosebit de strictă privind aerul curat. Toate pardoselile certificate ter Hürne respectă acest standard foarte strict;

• EPD înseamnă Declarația de produs de mediu și descrie caracteristicile relevante ale unui produs în ceea ce privește impactul asupra mediului. Pe cât posibil, acest document ia în considerare întregul ciclu de viață al produsului;

• Toate pardoselile certificate ter Hürne au marcajul CE (conformitate europeană), așadar produsele sunt conforme cu toate reglementările UE aplicabile, care includ comportamentul la foc, emisiile de formaldehidă, emisiile de COV, prezența PCP și sustenabilitatea.

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:58
Whatsapp