HYWOOD DEFINEȘTE VIITORUL PARDOSELILOR HIBRIDE DIN LEMN NATURAL

Deși fabricată 100% din lemn natural, Hywood nu este o pardoseală clasică din lemn de esență tare. Deși extrem de durabilă, pardoseala Hywood nu se încadrează nici în categoria pardoselilor de design.

Încorporând cele mai bune proprietăți ale celor două tipuri de produse, Hywood este o pardoseală hibridă extrem de durabilă, net superioară oricărei pardoseli din lemn clasice, care utilizează 3 tehnologii de ultimă generație dezvoltate de renumitul brand german Ter Hurne pentru a oferi caracteristici inovatoare și funcționalități avansate.

Hywood face parte din categoria pardoselilor ecologice dezvoltate în ultimii ani de Ter Hurne, mult mai rezistente și mai ușor de întreținut, bazate pe tehnologii de ultimă generație, fără plastic, amoniac, clor, poluanți, metale grele sau alte substanțe toxice.

Bine de știut!

Comparativ cu orice pardoseală convențională din lemn disponibilă pe piața globală, pardoseala Hywood este de 3 ori mai rezistentă la orice presiune! În plus, producătorul oferă garanție pe viață pentru trafic domestic (utilizare rezidențială) și 10 ani garanție pentru trafic intens (utilizare comercială și industrială).

În ce constă inovația Hywood?

Inovația Hywood constă în combinarea a 3 tehnologii inteligente, care oferă un nivel superior de rezistență și durabilitate.

Combinate și aplicate unui singur produs, eficiența acestor tehnologii crește și mai mult, oferind maximum de protecție împotriva umezelii, zgârieturilor, presiunii, murdăriei și a petelor persistente, nivel neatins până în prezent de un alt produs similar.

De ce Hywood este pardoseala din lemn natural cu tehnologie SMART:

• Are la bază 3 tehnologii smart – unice în lume, care oferă o rezistență de 3 ori mai mare la orice presiune și asigură 100% impermeabilitate;

• Este 100% organică: cele 6 straturi ale structurii produsului conțin doar componente naturale și durabile (lemn, rășini și alte materiale organice);

• Este antibacteriană și antialergică: pardoseala este tratată cu un strat special antibacterian și altialergic, pentru a ține bacteriile și alergenii la distanță;

• Are cea mai înaltă clasă de protecție la foc posibilă în domeniul pardoselilor din lemn (clasa de protecție Bfl-s1);

• Atinge nivelul maxim de rezistență la alunecare - R10, datorită stratului de suprafață inovator Nature Protec (potrivit asociațiilor profesionale, R10 este recomandat pentru utilizare în școli, grădinițe, bucătării profesionale, holuri și recepții de hoteluri, spații publice cu nivel de trafic ridicat);

• Prezintă maximum de rezistență la apă, praf, zgârieturi, murdărie;

• Este robust, ușor de îngrijit, anti-static, permite accesorizarea cu orice sisteme de încălzire sau răcire prin pardoseală;

• Se montează ușor și rapid prin sistemele ,,Click connection”: 5G CLICKitEASY Pro click și CLICKitEASY HB – ambele oferind etanșeitate perfectă;

• Producătorul oferă GARANȚIE PE VIAȚĂ PENTRU TRAFIC DOMESTIC (utilizare rezidențială) și 10 ani garanție pentru trafic intens (utilizare comercială și industrială);

• Este o pardoseală accesibilă în România exclusiv prin Valserv, ( Transilvania, Banat, Crisana, Moldova) unic distribuitor al renumitul brand german Ter Hurne – lider european în producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium, fără poluanți și metale grele, care are peste 60 de ani de experiență în prelucrarea lemnului.

Hywood sau cum arătă combinația perfectă între lemn natural și tehnologia de ultimă generație Ce tehnologii SMART sunt înglobate în parchetul Hywood:

Wood Powder – oferă o rezistență de 3 ori mai mare la orice presiune și la zgârieturi

Cum acționează tehnologia Wood Powder:

Tehnologia inovatoare Wood Powder utilizează fibre de lemn (Wood Powder) și rășini naturale de calitate superioară, atent selecționate, care trec printr-un proces termic avansat.

Aceste pulberi fuzionează cu lemnul din pardoseală și formează un produs compact, în care designul natural al lemnului este păstrat intact. În urma acestor procese rezultă un grad de duritate, rezistență și stabilitate absolut impresionante! Comparativ cu podelele convenționale din lemn din lume, Hywood este de 3 ori mai rezistent la orice presiune!

 

Nature Protec – oferă protecție împotriva micro-zgârieturilor inestetice și împotriva murdăriei

Cum acționează tehnologia Nature Protec:

Nature Protec acționează ca o peliculă de protecție care sigilează fiecare por din structura naturală a lemnului, precum și deschiderile structurale ale suprafețelor din pardoseala Hywood.  

Aceasta înseamnă că, în urma aplicării stratului Nature Protec, nu vor mai exista locuri în care particulele de murdărie se pot bloca, iar pardoseala se curăță ușor și își păstrează aspectul intact în timp.

Tehnologia Nature Protec protejează suprafața Hywood împotriva micro-zgârieturilor inestetice și împotriva murdăriei.  

 

Aqua Seal – oferă protecție împotriva apei și umezelii 24 h neîntrerupt  

Cum acționează tehnologia Aqua Seal Aqua Seal este o combinație de două componente tehnologice independente, care împreună oferă protecție totală împotriva apei și umezelii. Plinta Aqua Seal de înaltă densitate asigură rezistența la umezeală în interior, în timp ce profilul inovator CLICKitEASY Pro formează o barieră eficientă la marginea exterioară.  

Testul NALFA* a confirmat faptul că tehnologia Aqua Seal oferă protecție împotriva apei timp de 24 de ore neîntrerupt. Hywood – pardoseala hibridă din lemn natural cu structură SMART Pardoseala hibridă Hywood combină în mod (inteligent 6 straturi:

hywood-blog.png (1.30 MB)

 

Stratul 1: Tehnologia Nature Protec

Stratul 2: Stratul de uzura– 100% din lemn

Stratul 3: Tehnologia Wood-Powder fibre de lemn și răsini de calitate superioară)

Stratul 4: Tehnologia Aqua Seal (cu miez)Aqua Seal realizată din fibre de lemn de densitate extrem de mare)

Stratul 5: Tehnologia Wood-Powder (fibre)de lemn și rășini de calitate superioară)

Stratul 6: Strat stabilizator din lemn de mesteacăn. Hywood – o pardoseală cu adevărat sustenabilă pentru un mediu de viață sănătos  

 

Hywood – o pardoseală cu adevărat sustenabilă pentru un mediu de viață sănătos

 

  • Pardoseala Hywood este 100% organică: cele 6 straturi ale structurii produsului conțin doar componente naturale (lemn, rășini și alte materiale organice);
  • Pardoseala Hywood nu conține plastic, amoniac, clor sau alte metale grele;
  • Pardoseala Hywood este antibacteriană și antialergică, fiind tratată cu un strat special antibacterian și altialergic, pentru a ține bacteriile și alergenii la distanță;
  • Pardoseala Hywood, asemenea tuturor produselor comercializate de Valserv, este certificată și garantată conform standardelor germane: Blue Angel (eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani) / Eco Institut;
  • Pardoseala Hywood deține Certificarea FSC (Forest Stewardship Council) care implică: gestionarea responsabilă a pădurilor folosite în lantul de producție, utilizarea responsabilă a materialelor reciclate, promovarea economiei circulare, transparentizarea lanțului de aprovizionare;
  • Hywood aplică conceptul Cradle to Cradle (C2C) printr-un sistem în care toate componentele produselor sunt concepute pentru a fi în mod natural reciclate sau compostate, fără a genera deșeuri sau substanțe toxice.
  • Aceasta implică alegerea materialelor sigure și durabile, proiectarea produselor pentru demontare și reciclare ușoară, utilizarea energiei regenerabile în procesele de producție și promovarea economiei circulare;
  • Hywood este o pardoseală inovatoare și sustenabilă care are proprietăți de absorbție a dioxidului de carbon (CO2). Prin depozitarea CO2, Hywood contribuie la reducerea cantității de gaze cu efect de seră din atmosferă și, implicit, la combaterea schimbărilor climatice.

Știai că aerul pe care îl respiri în încăperi te pot îmbolnăvi?

Știai că tu sau copilul tău ați putea suferi de Sindromul Clădirii Bolnave (Sick Building Syndrome)?

Sindromul Clădirii Bolnave (Sick Building Syndrome) este recunoscut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ca fiind un grup de simptome asociate cu calitatea precară a parametrilor de confort din clădirile în care locuim, învățăm și muncim.

Sindromul poate fi cauzat de nivelurile ridicate de praf, de ventilația deficitară din școli, birouri, spații publice, de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida (frecvent întâlnită în podele și mobilier din lemn), de expunere la substanțele toxice din pardoseală (lacurile tip palux și grundurile), de expunere la azbest, de inhalarea vaporilor din produsele de curățenie, de valori prea mici sau prea mari ale temperaturii și/sau umidității. 

Amoniacul, plasticul, clorul, metalele grele și toate substanțele toxice din pardoseli pot provoca dureri de cap, stări de vomă, iritații la nivelul pielii, iar expunerea pe termen lung cauzează alergii sau alte probleme de sănătate mai ales în anotimpul rece. Iar copiii sunt deosebit de vulnerabili la aceste substanțe chimice.

Indiferent că este vorba despre calitatea aerului din sălile de clase sau de suprafețele cu care vor lua contact, este necesară asigurarea unui mediu optim și curat pentru a reduce la minimum orice formă de pericol pentru sănătatea copiilor.

De aceea Ter Hürne a creat parchetul hibrid Hywood 100% natural, 100% sustenabil!

* Testul NALFA (North American Laminate Flooring Association) este un test standardizat utilizat pentru a evalua rezistența la apă a pardoselilor. Acest test măsoară capacitatea unei pardoseli de a rezista la pătrunderea și absorbția apei în stratul său superior. Pardoselile laminate sunt evaluate și clasificate în funcție de rezistența lor la apă pe baza rezultatelor obținute în testul NALFA. Aceasta include niveluri diferite de rezistență la umiditate, cum ar fi "rezistent la apă", "rezistent la umiditate ridicată" sau "rezistent la umiditate moderată".

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
16:26
Whatsapp