Dureco: Natura întâlnește Tehnologia de ultimă generație Parchetul Dureco reprezintă îmbinarea perfectă între frumusețea naturii și tehnologia de ultimă generație, o armonie între rezistența robustă a lemnului și funcționalitatea hidrofugă modernă, unică pe piață, care va menține pardoselile intacte chiar și pe suprafețe cu trafic intens.

Nivelul său ridicat de rezistență la apă este atins folosind tehnologia inovatoare SEAL* – un mix de componente de performanță, care oferă o protecție eficientă împotriva umezelii. Testele derulate au dovedit că această etanșare este atât de eficientă încât poate împiedica lichidele să pătrundă în structura parchetului timp de 24 de ore.

Iată ce înseamnă tehnologia unică SEAL înglobată în parchetul Dureco:

dureco-blog-poza.png (784 KB)

 

SmartConnect Pro - se referă la sistemul de prindere rapid, sigur, etanș care oferă protecție suplimentară împotriva umezelii.
ExtremeDense - este numele tehnologiei din spatele compozitului, prin care fibrele de lemn sunt comprimate atât de dens încât să ofere protecție maximă împotriva pătrunderii umezelii.
AllroundSafe - protejează fiecare placă individuală cu o nouă formulă specială pentru etanșarea marginilor, pentru a opri umezeala să pătrundă în interiorul podelei.
LongLifeSurface - este stratul protector care se aplică pe suprafața plăcii, în mai multe etape.  

Suprafața pardoselii își câștigă durabilitatea și rezistența la apă prin adăugarea de corindon, un mineral natural foarte dur (se folosește la fabricarea abrazivelor), din aceeași familie cu safirul. 

De ce Dureco este cel mai SMART parchet: 

• Are la bază tehnologia SEAL – unică în lume - care asigură 100% impermeabilitate; 
• Prezintă maximum de rezistență la trafic intens, apă, praf, zgârieturi, murdărie;
• Este 100% organic: cele 4 straturi ale structurii produsului conțin doar componente naturale și durabile (lemn și alte materiale organice);
• Este antibacterian: parchetul este tratat cu un strat special ntibacterian, pentru a ține bacteriile la distanță și pentru ca spațiul să fie lipsit de germeni;
• Este robust, ușor de îngrijit, anti-static, permite accesorizarea cu sistemul de încălzire prin pardoseală, se montează rapid;
• Toate produsele comercializate de Varlserv sunt certificate și garantate conform standardelor germane: Blue Angel (eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani) / Eco Institut / FSC;
• Producătorul oferă10 ani garanție pentru zone cu trafic intens și 20 de ani garanție pentru trafic domestic;

blue-angel.png (275 KB)   eco-blog.png (155 KB)

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
15:48
Whatsapp