Cu o estetică vibrantă, care reflectă frumusețea naturii, cu o rezistență la uzură remarcabilă și performanțe de neegalat, Avatara este o pardoseală premium proiectată pentru cerințele vieții contemporane.

Avatara 3.0 este fabricată din biominerale (minerale organice, uleiuri din boabe de soia, cretă, silicați), plus o mică parte de polipropilenă (material ecologic inofensiv), pe baza tehnologiei inovatoare Talcusan®.

Avatara 3.0 este un produs 100% organic, fără PVC, clor, amoniac, plastifianți, sau alte substanțe toxice care dăunează mediului și sănătății umane.

Tehnologia inovatoare Talcusan® oferă pardoselii Avatara 3.0 stabilitate, durabilitate și impermeabilitate, ceea ce o face o alegere ideală chiar și pentru spațiile cu umiditate ridicată, precum băile și bucătăriile.

Spre deosebire de pardoselile termoplastice convenționale, care se dilată și se contractă în funcție de schimbările de temperatură, Avatara 3.0 asigură o stabilitate dimensională fără compromisuri, chiar și în condiții extreme.

Avatara 3.0 – Experiența unui design natural care imită perfect fibra lemnului.

Deși nu este o pardoseală din lemn, Avatara 3.0 arată ca o pardoseală premium din lemn, care are în plus funcționalități avansate și caracteristici inovatoare.

Estetica autentică a acestei pardoseli arhitecturale și texturile inspirate din natură ale suprafețelor sunt combinate cu tehnologiile de imprimare computerizate de ultimă generație.

Astfel, imprimarea tridimensională cu laser imită perfect fibra lemnului și permite o experiență vizuală și tactilă autentică. Iar imprimarea digitală HD generează o gamă impresionantă de imagini cu un design unic (până la 24 modele per design), inspirate de natură, care elimină complet efectul de repetiție vizibil pe suprafețele podelelor tradiționale. Cu Avatara 3.0 vezi și simti unicitate!

 

De ce Avatara 3.0 reprezintă simbioza perfectă dintre natură și tehnologie:

• Are încorporată tehnologia inovatoare Talcusan® care îi conferă o stabilitatea dimensională neegalată de alt produs similar și 100% impermeabilitate. În plus, Avatara 3.0 încorporează tehnologiile de imprimare computerizate de ultimă generație, alături de tehnologiile MultiSense Protec și SoftSense;

• Este o pardoseală 100% naturală, fără PVC, fără plastic, fără amoniac, fără clor, fără poluanți, fără metale grele sau alte substanțe toxice;

• Este un produs 100% reciclabil, fabricat doar din ingrediente naturale;

• Pardoseala nu eliberează substanțe chimice nocive în aerul din încăperi. Fabricată fără a utiliza ftalați, plastifianți, clor, solvenți sau formaldehidă, Avatara 3.0 contribuie la un mediu interior sănătos și sprijină starea de bine în spațiile pe care le locuim;

• Este foarte rezistentă la zgârieturi profunde și la uzură intensă datorită tehnologiei MultiSense;

• Este încadrată în clasa de trafic 32 (pardoseală potrivită pentru trafic comercial mediu și trafic rezidențial);

• Este o pardoseală silențioasă, cu rezistență mare la zgomot de impact - ΔLw 17 dB.

Asigură acustică plăcută în încăperi și reduce sunetul mișcărilor datorită tehnologiei MultiSense;

• Are rezistență ridicată la razele UV datorită tehnologiei MultiSense;

• Este robustă, ușor de îngrijit, permite accesorizarea cu orice sisteme de încălzire sau răcire prin pardoseală;

• Se montează ușor și rapid prin sistemul ,,Click connection”- 5G CLICKitEASY Pro click care asigură etanșeitate perfectă;

• Producătorul oferă garanție 20 ani pentru trafic rezidențial și 10 ani pentru trafic comercial; • Este accesibilă în România exclusiv prin Valserv, unic distribuitor al renumitul brand german Ter Hurne – lider european în producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium, fără poluanți și metale grele, care are peste 60 de ani de experiență în prelucrarea lemnului. Avatara 3.0 – pardoseala ecologică SMART cu structură SMART

 

Pardoseala ecologică Avatara 3.0 combină în mod inteligent 5 straturi:

avatara-blog.png (968 KB)

Stratul 1a: MultiSense Protec protejează pardoseala, făcând-o deosebit de robustă, ușor de întreținut și foarte rezistentă la zgârieturi puternice și repetate.

MultiSense Protec oferă plăcere la atingere, confort vizual și liniște la fiecare pas, fără a sacrifica eleganța și aspectul natural.

Stratul 1b: Imprimarea tridimensională cu laser este tehnologia care imită perfect fibra lemnului și permite o experiență vizuală și tactilă autentică.

Stratul 2: Imprimarea Digitală HD generează o gamă impresionantă de imagini cu un design autentic, inspirat de natură.

Stratul 3: Micronivelarea cu grund organic uniformizează imperfecțiunile și pregătește suprafețele pentru o imprimare perfectă.

Stratul 4: Tehnologia inovatoare Talcusan® asigură stabilitatea, impermeabilitatea și caracterul 100% ecologic al produsului.

Stratul 5: SoftSense reprezintă stratul inferior care asigură izolarea fonică de impact și contribuie la îmbunătățirea acusticii încăperii.

Close
Live Support
Live Support
Luni-Vineri: 09-18
Live Support
Salut! Cu ce te putem ajuta?
16:07
Whatsapp